Gravidfotografering

Varberg, Halland


Tänk att du bär på ett liv, eller kanske flera liv? Precis som jag gjorde. Det slår just nu mer än bara ett hjärta i din kropp, och hur häftigt är inte det? Jag slutar aldrig fashineras över tanken att det faktiskt är möjligt. Snart är ett nytt liv här och innan dess söker du någon som kan föreviga er och tiden som är nu, som aldrig kommer åter med just den här lilla individen i din mage? Det här är en stund för antingen bara dig, dig och din partner eller kanske hela familjen? En stund att släppa allt runtomkring och bara få vara tillsammans och längta lite extra.


Vet du? Jag ångrar så mycket idag att jag inte bokade in en gravidfotografering hos en professionell fotograf för att föreviga vår tvillinggraviditet, tänk så roligt att haft dom bilderna bredvid bilderna på barnen uppe på väggen. Bilderna tagna i spegeln där hemma känns plötsligt inte alls lika roliga. Så mitt absolut bästa råd till dig är: gör för all del inte samma misstag som jag.


Pengar kommer igen vet ni, men just exakt den här tiden kommer aldrig tillbaka!

“VÅR GRAVIDFOTOGRAFERING MED FRIDA VAR HELT FANTASTISKT. HELA UPPLEVELSEN KÄNDES PÅ NÅGOT SÄTT MAGISK. MAN KÄNDE VERKLIGEN ATT MAN VAR BEKVÄM MED HENNE SOM FOTOGRAF. MUSIKEN, VÄDRET OCH PLATSEN SKAPADE OTROLIGT MYCKET KÄNSLOR FÖR OSS BÅDA. NÄR VI FICK SE RESULTATET AV BILDERNA KUNDE VI KNAPPT SLITA OSS IFRÅN DOM. MAN TÄNKTE TILLBAKA PÅ DEN DÄR STUNDEN. KVALITETEN PÅ BILDERNA ÄR JÄTTEBRA OCH FRIDA ÄR EXTREMT DUKTIG PÅ DET HON GÖR. VI REKOMMENDERAR HENNE VARMT.”

Klänningar


Funderar du på vad du ska ha på dig under gravidfotograferingen? Inga problem! För det första får du massor av tips på typ av kläder och färger att ha på dig/er, sen erbjuder jag även sex stycken fina, enkla klänningar i midilängd som du kan välja och vraka bland, och använda under din gravidfotografering!

Avslappnat


Jag vill att ni ska ha en fin och rolig stund med mig. Mitt trick är att guida er till naturliga poser och ge er små uppgifter istället som jag lovar kommer få er att le och skratta naturligt. Ni kommer att få gå hand i hand, berätta om bebis, berätta om den dagen när ni träffades för första gången, kramas, mysa, och mycket mycket mer. För det är i stunderna mellan som de äkta kommer fram. Och vet ni, de bästa bilderna är oftast dom som ni inte vet har blivit till! Tänk så fint att få visa ert barn dessa bilder när hon eller han är större, och berätta om tiden och längtan.

Familjärt


Ni ska känna igen er själva i era bilder precis så som ni känner er själva och varandra. Därför kommer jag att vilja lära känna er, för att på ett mycket enklare sätt förstå er och kunna skapa en upplevelse helt och hållet skräddarsytt åt er. Så berätta gärna och mycket om er själva! Gärna om varandra! Det brukar bli extra kul.


Investering


Jag vill bespara er både tid och svårigheter att välja ut era bilder, därför ingår alltid alla bilder efter en fotografering med mig. Alla bilder innebär alla bilder som är av bra kvalitét, cirka 30-40 stycken. Jag vill att dessa bilder ska återberätta just den här stunden, med allt från närbilder till bilder en bit ifrån.


Gravidfotografering


  • 1 timmes fotografering
  • Hela bildgalleriet (cirka 30-40 bilder) - skickas till er inom 2 veckor efter fotograferingen
  • Personligt galleri - detta delar ni enkelt med era nära.


3900:-Tips!

Kombinera din gravidfotografering och bebisfotografering inklusive samtliga bilder från båda fotograferingarna. 

Pris: 6800:- (värde 7800:-)

“TUSEN TACK FRIDA <3
VI KÄNNER OSS LYRISKA OCH FÖRVÄNTANSFULLA EFTER DAGEN, DU FÅR DET ATT KÄNNAS SÅ NATURLIGT.”

Vår

Sommar

Höst

Vinter

Bokning


Känner du att jag är rätt fotograf för er? Är ni ute efter lugna, mysiga, harmoniska bilder i kombination med glädje, skratt och alla de känslor som beskriver just er lycka? Varmt välkommen med er förfrågan så snart som möjligt för vi ska kunna hitta en ledig tid som passar oss alla.


Det är väldigt individuellt när man vill genomföra sin gravidfotografering. Men vanligt är någonstans mellan vecka 28-36 för att den fina magen ska synas tydligt, och självklart beroende på hur du mår.

Under fotograferingen


Oavsett om du vill fotograferas ensam, med partner eller med dina barn guidar jag er igenom hela fotograferingen med små enkla knep för att locka fram äkta och genuina känslor. Väljer ni att komma hela familjen rekommenderar jag starkt dig och din partner att ta en stund under fotograferingen för er själva och då ha med någon som kan se till barnen om de är små.

Bilder & leverans


Efter fotograferingen väljer jag ut godbitarna (tar bort dubletter, grimaser etc) och bilderna bearbetas i redigeringsprogram. Ungefär 1-2 veckor efter fotograferingen får ni tillgång till ert webbgalleri med samtliga bilder, i både webbupplöst och högupplöst format.

Redo att boka din gravidfotografering?

Redo att boka din gravidfotografering?

JA, vi vill boka dig!

FYLL BARA I FORMULÄRET HÄR NEDAN SÅ HÖRS VI SNART AV!

Partner, syskon?

Önskemål, egna tankar, er historia...