Familjefotografering, Varberg


Visst går tiden så otroligt fort med barn? Från att ligga så rofyllt och stillsamt i famnen till att helt plötsligt ha små personer hemma som vet precis vad dom vill.


Det är så himla mycket som händer hos barnen de första åren. De första leendena, skratten, stegen, ord som börjar bubbla fram och hela livet och världen som ska upptäckas och utforskas, och tänk att vi vuxna får upptäcka det på nytt, genom våra barn den här gången. Fantastiskt. Jag vet att det är mycket som är svårt att hinna med under småbarnsåren, men en sak som ni alla kommer att glädjas åt är bilder på just barnen när de var sådär små, och er som familj tillsammans. Det är klart att ni ska få till såhär fina minnen tillsammans på det finaste ni har.


Under en fotografering med mig går jag ner på ditt barnens nivå. Är det en liten bebis fokuserar jag på myset, detaljerna som de små händerna, fötterna och närheten mellan dig och bebis. Är det lite större barn fokuserar på lek, bus och tokigheter. Det gör att barnen kan vara sig själva, personligheter lockas fram och bilderna som skapas kommer bestå av massor av värme och genuina känslor och så stannar vi tillsammans tiden en stund som ni alltid kommer att minnas.

Hallå på er!

DET ÄR JAG SOM ÄR FRIDA.


Mamma till två små på 4 år. Älskar att laga och att äta mat, framförallt tacos - tokälskar tacos, med banan i. Jag är en rastlös själ men behåller samtidigt lugnet. Älskar att landa i meditation och får energi av natur och rörelse. Har blivit beskriven som en lugn, inlyssnande och förtroendeingivande person, det känns fint inom mig. Annars är jag en person som somnar under nattningarna, älskar schlager och mello, köper allt för ofta nya ljuslyktor till hemmet mot min mans vilja och borstar tänderna alldeles för hårt så att tandborsten mer eller mindre ser ut som en diskborste. Bjuder gärna på mig själv och sjunger högt i bilen när jag kör i mörkret, och tycker familjen är viktigast av allt.

“Tack snälla fina du för att du kom och fota oss idag! Det är alltid lika roligt att föreviga och att träffa dig! Du är så bra på det du gör och får det att kännas så naturligt!”

“Alltså Frida!!! Du är magisk! Vilka fantastiska bilder. TACK!”

William & Heidi med familj - november 2023

01 / 11

noomi med familj - September 2023

01 / 12

Casper med familj - september 2023

01 / 14

familjen thulin - augusti 2023

01 / 13

familjen larsson/Karlsson - oktober 2022

01 / 09

familjen lidholm/nilsson - maj 2022

01 / 13

folke med familj - november 2022

01 / 09

elliot med mamma - augusti 2022

01 / 05

alva med familj

01 / 07

Investering


Jag vill bespara er både tid och svårigheter att välja ut era bilder, därför ingår alltid alla bilder efter en fotografering med mig. Alla bilder innebär alla bilder som är av bra kvalitét, cirka 30-40 stycken. Jag vill att dessa bilder ska återberätta just den här stunden, med allt från närbilder till bilder en bit ifrån.

Barn/familjefotografering


  • Fotografering under 1-1,5 timme
  • Hela bildgalleriet (cirka 30-40 bilder) - som återberättar er stund och historia
  • Tips - inför fotograferingen får ni en del tips av mig så som klädval, platser och förberedelser för barnen etc.


3900:-

Bokningsförfrågan


Känner ni att jag är rätt fotograf för er får ni gärna skicka iväg er bokningsförfrågan. Därefter kommer vi tillsammans överens om datum och plats för fotograferingen. Fotograferingen sker utomhus året runt men kan även genomföras i erat hem om detta önskas, till exempel vid bebisfotografering. Jag tar gärna emot era önskemål på platser, ni kanske har ett sommarställe som betyder lite extra? Eller där ni hade er första dejt? Då kikar jag gärna hur det ser ut med ljusförhållanden för att vi ska få de bästa bilderna.

Fotografering


Under fotograferingen brukar jag vänta en liten stund innan jag tar upp kameran. Om platsen tillåter tar vi en liten promenad och stannar till vid fina ställen längs promenaden. Ni behöver inte fundera på var ni ska stå, var ni ska ha era händer eller var ni ska titta. Jag guidar er igenom hela fotograferingen. Erat uppdrag är att se till så att både barnet/barnen och ni vuxna fått i er lite mellis/mat innan, sen är det fritt fram för er att vara precis så som ni brukar.


Jag kommer att guida er med olika typer av enkla uppgifter för att det ska bli så avslappnat och naturligt som möjligt. Självklart beroende på vilken typ av fotografering ni väljer och givetvis anpassas detta efter ålder på barnen. Ni behöver inte alls bry er om att titta in i kameran. Jag springer omkring och gör mitt absolut bästa för att fånga er tillsammans i form av minnen för resten av livet.

Leverans & bilder


Efter fotograferingen väljer jag ut de bästa bilderna som sedan bearbetas i redigeringsprogram. Efter cirka 2 veckor får ni en länk via mail med samtliga bilder. Bilderna får ni i både högupplöst och webbupplöst format och dessa får ni använda fritt precis hur ni vill.

“Alltså jag dör så fina alla är!! Kommer inte bli lätt att välja ut bland dessa ju.”

Frågor och svar

Tänk om det blir stelt?

Inte alls! Det är mitt jobb att se till att ni har en så roligt stund som möjligt. Jag kommer att ge er enkla uppdrag under hela fotograferingen för att framkalla det naturliga och äkta.

Vad händer om det regnar eller om någon blir sjuk?

Då bokar vi såklart om kostnadsfritt till ett annat datum. Om det är så att ni inte älskar att skutta runt i regn och i vattenpölar, då hänger jag på också!

Vad gör vi om barnen inte vill vara stilla?

Tänk inte på det. Allt sker på barnens villkor och jag kommer göra mitt bästa för att leka oss igenom hela fotograferingen.

Var ska vi vara?

Jag har flera fina platser i och runt Varberg i olika miljöer att föreslå för er. Men är det så att ni har en plats som betyder mycket för er, till exempel en sommarstuga, en skog ni brukar vara i eller vad som helst, berätta gärna mer så tittar vi på om vi kan genomföra er fotografering där.

Ja, vi vill boka!

FYLL BARA I FORMULÄRET HÄR NEDAN SÅ HÖRS VI SNART AV!

Vilken månad? Vecka? Årstid?

Hur gamla är ni? Hur gammalt är barnet/barnen?