Hello!


Jag är 29 år, fru och mamma till två vildingar med hela en minuts skillnad i födelsetid. Jag tror att det helt klart kommer att bli en viktig minut i framtiden. Nu vid 4,5 års ålder har dessa blivit som två bästa vänner, och bjuder oss på många underbara skratt och visar oss vad meningen med livet är. Det är dessa två juveler som är anledningen till att just du läser detta just nu, här på min hemsida. Sedan sommaren 2019 har dessa två påmint mig om hur snabbt tiden går, och hur viktigt det är att ta vara på och frysa den för en stund. Livet är nu, och ofta ångrar vi bara det vi inte gjorde. Jag vill kunna minnas och se tillbaka på hur små barnen faktiskt var när de var alldeles nya för världen, visa dem hur mammas mage såg ut veckorna innan de föddes och visa dem de viktigaste vi har här i livet, varandra, och alla livets fina stunder som vi skapar och upplever tillsammans.


Efter att min älskade mamma gick bort sommaren -23 ställdes många frågor på sin spets, och livet bad mig att blicka inåt. Hur vill jag spendera mitt liv? Så som jag vill eller så som samhället vill se mig? Det liv vi har här på jorden är inte oändligt. Svaret var enkelt, med de personer som skänker mig glädje och de som får mig att känna livet i mig, familjen. Och med den fysiska pryl, som ger mig en sådan skaparglädje, möjlighet och som tar mig ut på fler äventyr med brudpar jag aldrig kunnat ana, kameran. Jag valde att lägga min trygga tjänst som sjuksköterska på hyllan, och satsar idag helhjärtat på foto. Jag får göra det jag älskar, det som ger mig energi. Jag känner mig fri, jag är en gladare och piggare mamma och fru och jag är så glad att jag vågade.


"En dag jobbar jag med foto på heltid" är inte längre en dröm. Idag är jag där, mitt i den. För visst är det så att vi bara ångrar det vi aldrig gjorde?


Jag är så spänd på att få möta dig, er, fånga ert liv, era dagar. Ge er minnen i form av bilder, för resten av era liv, här på jorden. Ser fram emot att höra från er!