Mitt sätt att att dokumentera bröllop

Precis så som det är...

"Wow, wow WOOOW, vilket jobb du har gjort!!! Vi är så otroligt glada att vi valde just dig och att du var med oss hela dagen. VI slås av många saker när vi tittar och har väldigt mycket positivt att säga om dig och ditt arbete. Det är svårt att sålla och det här mejlet hade kunnat bli hur långt som helst. Du var så taktfull - i vissa stunder var du väldigt närvarande och då höjde du känslan medan du i andra sammanhang har tagit kort från vinklar där vi inte ens märkt att du smugit omkring. När vi tittar på bilderna och visar dem för släkt och vänner så slås vi också av att det känns som att du känner oss alla. För bilderna är inte bara fantastiskt fina utan de fångar verkligen personen, personligheten och egenheterna hos den som är med på bild. Jag (Johanna) har nog har aldrig tidigare sagt "ååh, det är verkligen DU på den bilden" så många gånger som nu. DET är otroligt proffsigt, skickligt och också ett tecken på den fina och inkännande person du är. Kanske är det ditt andra yrke som ger dig en annan blick på motiven - på människan. Din redigering är så vacker men subtil. Det känns verkligen som du har fångat verkligheten --> hur det verkligen såg ut men med ett lite extra skimmer!

TACK TACK TACK! Vi rekommenderar dig varmt till allt och alla!!"


Johanna & Kristian

Det här är mitt fokus...

Närhet

När jag fotograferar er kommer jag bland annat att be er att komma nära varandra. Hålla om varandra, sitta ner tillsammans, berätta om den dagen som ni träffades, framkalla gamla minnen. Detta resulterar i väldigt goa stunder!

Rörelse

Ni kommer att få röra på er i alla dess former, om ni vill och kan såklart! Lyfta upp och snurra runt, hoppa upp på rygg, gå tillsammans, spring tillsammans, höftknuffas... Som sagt, rörelse som medför äkta léenden och skratt!

Skratt & känslor

Jag älskar när ni släpper fram barnen inom er, vågar skratta rätt ut och känner skrattet långt ner i magen, vågar busa & bjuda på er själva. Jag kommer att ge er små uppgifter som kan göra att ni brister ut i gapskratt, vilket ger så mycket liv och äkthet i era fantastiska bilder. Det handlar om känslor. Det kan vara en hur fin bild som helst, men med känsla i bilden blir det en helt annan bild. Jag kommer att locka fram era personligheter, ge er små uppdrag som gör att ni brister ut i skratt. Och för att inte tala om alla andra känslor under er bröllopsdag, i stunder som bara sker, känslor som bara kommer.

Det är er känsla...


Bara ni kan känna om jag är rätt fotograf för er. Men, är er känsla att ni vill ha en bröllopsfotograf som fångar er precis så som ni är, precis så som dagen är, som fångar stämningen under dagen, som fångar era gäster, fångar glädjen, någon att vara sprallig med under porträtten, någon som peppar och någon som lugnar era nerver - då känns det som ni hamnat rätt.

Detaljer


Något som jag vet att ni tänkt och lagt en hel tid på är detaljer. Kanske egenskapade detaljer, där ni fått använda er kreativitet och skapat något unikt. Detaljer som gör just erat bröllop till erat, som berättar om er som personer, era gäster och miljön där ni befinner sig. Det här är något jag älskar att fota och blandar gärna detta tillsammans med andra fotografier.