Varmt välkomna till årets julkortsfotografering!


Söndag 19 november 2023


UPPLEV EN SAGOLIK JULMILJÖ TILL TONER AV KLASSISKA JULLÅTAR, JULIG FIKA OCH EN STUND FÖR ER ATT MINNAs, lika mycket som ni kan dela med er av fina bilder till era nära & kära.

Jul, jul, strålande jul...


Äntligen närmar det sig jul! Det är något alldeles visst med julen. Jag har alltid älskar julen & inte minst nu när jag själv fått barn. Det är ju trots allt ändå barnens högtid. Jag älskar att få skapa traditioner med mina barn, och även i mitt företag - som den här, en dag där vi ordnar årets julkort.


Nu välkomnar jag dig och din familj till årets julkortsfotografering som kommer att äga rum i utomhusmiljö i Tvååker, utanför Varberg. Exakt plats och vägbeskrivning får du som bokat i ett mail när fotograferingen närmar sig.

Vad är en minifotografering?


Kort & gott - en kortare fotografering med ett färre antal bilder än en vanlig fotografering, till ett lägre pris.

Vad tar vi på oss?


Precis vad ni vill! Oavsett om det är tomtekläder, pepparkaksgubbar, stickade koftor, matchande kläder, icke matchande så är allt välkommet. Däremot kan ett tips vara att undvika stora tryck då det lätt kan ta ifrån uppmärksamheten. Med andra ord, det som känns som ni och som ni är bekväma och varma i. Tips är lager på lager!

Var ska vi vara?


Jag kommer att "bygga" upp en julig miljö utomhus, där filtar, lyktor och andra juldetaljer får ta plats. Allt för att skapa en mysig & julig stämning tillsammans.

Bokning & betalning


Bokning sker här på hemsidan i bokningsformuläret nedan. Det är först till kvarn på tiderna. Skulle det vara så att någon hinner före dig skickar jag förslag på ny tid till dig. Du får en bekräftelse på att bokningen är bekräftad. Betalning sker via Swish på plats den 19 november.

Leverans


Ni får ett eget urvalsgalleri inom två veckor där ni själva väljer ut era 5 favoritbilder ifrån. Dessa bilder kan ni sedan framkalla julkort och andra förstoringar samt publicera på till exempel internet.

Vid sjukdom


Om du/ni skulle bli sjuka och inte kan komma på er bokade tid släpps tiden till någon annan. Fler tider för julkortsfotografering är inte aktuellt i nuläget.

Årets finaste investering


Som jag lovar kommer att glädja många, inte minst de äldre släktingarna...

Julkortsfotografering 2023


15 minuter fotografering

5 digitala bilder som ni själva väljer ut

Tillgång till lån av julig rekvisita1600:-

Julkortsfotografering 2023


15 minuter fotografering

5 digitala bilder som ni själva väljer ut

Tillgång till lån av julig rekvisita1600:-

Vem är Frida?


Mamma till två små på 4 år. Älskar att laga och att äta mat, framförallt tacos - tokälskar tacos, med banan i. Jag är en rastlös själ men behåller samtidigt lugnet. Landar gärna i nuet. Har blivit beskriven som en lugn, inlyssnande och förtroendeingivande person, det känns fint inom mig. Annars är jag en person som somnar under nattningarna, älskar schlager och mello, köper allt för ofta nya ljuslyktor till hemmet mot min mans vilja och borstar tänderna alldeles för hårt så att tandborsten mer eller mindre ser ut som en diskborste. Bjuder gärna på mig själv och sjunger högt i bilen när jag kör i mörkret (och ingen hör), och tycker familjen är viktigast av allt.

Ja, vi vill boka årets julkort!

Fyll i formuläret här nedan