Parfotografering i Varberg


Okej, handen på hjärtat - hur många bilder har du och din partner på bara er två tillsammans? Jag och min sambo hade någon enstaka selfie på oss som vi tagit i farten, på Liseberg tror jag det var till och med, innan vi gjorde en parfotografering hos en professionell fotograf.


Det spelar ingen roll om ni precis blivit ett par, har varit tillsammans i många många år, har familj men att ni två önskar göra en rolig dejt ihop. Oavsett så är just er kärlek värd att firas, bevaras och att fångas på bild för att kunna glädjas åt i generationer framöver.


Jag lovar att ni inte kommer att ångra er. För vet ni? Man ångrar bara det man inte gjorde. Jag är redo! Är ni?

Hallå! Det är jag som är Frida.


Mamma till två små på snart 3 år och sambo med världens bästa Daniel. Älskar att laga och att äta mat, framförallt tacos - tokälskar tacos, med banan i. Jag är en rastlös själ men behåller samtidigt lugnet. Har blivit beskriven som en lugn, inlyssnande och förtroendeingivande person, det känns väldigt fint inom mig. Annars är jag en person som somnar under nattningarna, älskar schlager och mello, köper allt för ofta nya ljuslyktor till hemmet mot min sambos vilja och borstar tänderna alldeles för hårt så att tandborsten mer eller mindre ser ut som en diskborste. Bjuder gärna på mig själv och sjunger högt i bilen när jag kör i mörkret (och ingen hör), och tycker att oavsett vad som händer i livet är familjen viktigast av allt.

“Åh, bilderna blev helt fantastiska! Tack så jättejättemycket. Du är så himla duktig! Vi är supernöjda.”

Det handlar om ER.


Berättelsen om er första dejt, er första resa, erat hemliga språk, era skratt, er historia, ert liv.

Låt mig fånga det så att ni också kan påminnas och se på er två tillsammans.

En dejt


Ni kan se en parfotografering som en dejt, med mig som ett tredje hjul som fångar er på bild. Vill ni ta med er pizza? Absolut! Picknick vid havet? Bada? En stadspromenad? Eller bara ha en skön kväll på klipporna vid kusten? Jag hänger med!

Inga stela poser


Absolut inte! Det sista jag vill är att ni tittar in i kameran och ler. Om ni inte gärna vill förstås. Men jag har andra knep som lockar fram känslor och äkta naturliga ögonblick genom små enkla uppgifter och rörelse. Okej, ingen dans, men att promenera hand i hand är också en typ av rörelse, som går att variera på så många olika sätt som genererar i levande bilder fångade i nuet.

Personligt


Mitt mål är att ni ska se ER i bilderna, att dom ska symbolisera er och att ni ska se er kärlek för varandra genom bilderna. Därför vill jag lära känna er först, berätta gärna mycket om er själva, beskriv gärna varandra, det brukar bli väldigt roligt!

Superfeel


År 2020 investerade jag i en kurs hos Fotograf Karin Linde i ämnet Superfeel/beloved. Där låg fokus på att vid varje fotoupplevelse skapa en unik och personlig upplevelse, med fokus på att locka fram känslor och genuina uttryck. Något som jag idag enbart jobbar med!

Hur går det till?

Ni skickar en förfrågan


Ni har bestämt er och vill boka en parfotografering, så himla roligt!! Vi kommer överens om ett datum som passar och likaså plats.

Bokning & info


Vi bokar en fotografering och vi lär känna varandra. Ni får massor av info, bland annat tips på vilka färger på kläder som gör sig fint på bild, fotoplatser och mycket mer!

Fotografering


Dags för fotografering! Vi ses och fotar i ungefär en timma, spelar er favoritmusik på min lilla högtalare, skrattar, ni får kramas och ha en fantastiskt rolig dejt!

Leverans av bilder


Ungefär 1-2 veckor efter fotograferingen får ni tillgång till ert personliga galleri, innehållande cirka 30 bilder, som ni enkelt kan ladda ner och spara bilderna ifrån.

Parfotografering


  • Fotografering i cirka 1 timma
  • Min klädguide - som en liten hjälp inför val av färger
  • 5 stycken högupplösta bilder - Ni väljer själva vilka
  • Personligt galleri med alla era bilder
  • En härlig dejt med massor av skratt!


3500:-


Enstaka extra bilder: 250:- / bild

Hela bildpaketet: 4500:- (cirka 40 bilder)

JA! Vi vill boka dig!

Fyll i formuläret här nedan så hörs vi snart av igen.

Beskriv gärna varandra!

På gymmet? I soffan framför På Spåret? Framför serier? Mellan chips och godisskålen? Berätta gärna!

Instagram? Facebook? Google? Tips?